Over Donkpro

Donkpro websiteontwikkeling te Vleuten / De Meern (regio Utrecht)

Donkpro Mediaproducties is in oktober 2010 opgericht. Donkpro richt zich op de online sector. Zo zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en vormgeven van zoekmachine geoptimaliseerde websites, het ontwikkelen van online videoproducties en het ontwerpen van logo’s en / of visitekaartjes. Wij zijn gevestigd in Vleuten / De Meern (provincie Utrecht).

Websiteontwikkeling

De websites die wij ontwerpen en ontwikkelen worden voorzien van een Content Management System (CMS). Een CMS houdt in dat u zelf de content kunt beheren. Zo kunt u zelf onbeperkt pagina’s aanmaken, verwijderen en / of wijzigen, afbeeldingen toevoegen en / of verwijderen. U kunt zelfs een contactformulier plaatsen waar u wilt en een video toevoegen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

De vindbaarheid van websites is belangrijk. Daarom houden wij hier al tijdens het ontwerpproces rekening mee. Zo behalen wij het beste resultaat en is uw website binnen de zoekmachines (o.a. Google) goed terug te vinden. Daarnaast melden wij uw website aan bij Google.

Online videoproducties

Online (bedrijfs-) video’s zijn niet meer weg te denken op een website. Tegenwoordig worden er meer dan 100 miljoen video’s per week op YouTube bekeken en per minuut wordt er meer de 60 uur video geüpload. Dit aantal loopt in de toekomst alleen maar op. Onze werknemers zijn gespecialiseerd in het produceren van online videoproducties. Tijdens het eerste gesprek met u worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Daarna komen wij met een voorstel, dit voorstel wordt met u besproken en aan uw extra wensen aangepast. Dan wordt er een filmdag met u afgesproken. Na het filmen nemen wij ook de montage en compositing (special effects) voor onze rekening. Zo krijgt uw online (bedrijfs-) video een professionele uitstraling. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Logo’s ontwerpen

Wij kunnen samen met u uw logo op maat ontwikkelen. Nadat wij een gesprek hebben gevoerd en wij weten wat voor een soort bedrijf u heeft en wat u uit wilt stralen, maken wij twee of drie voorstellen voor u. Hierbij kiest u het voorstel waarnaar uw voorkeur uitgaat. Eventueel kan dit voorstel nog gewijzigd worden en daarna heeft u een logo die geheel aansluit bij uw wensen en uw bedrijf.

Vraag een offerte aan