Zoekmachine optimalisatie

Naast het ontwikkelen van website, zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO). Wij vinden het belangrijk dat er niet alleen een website ontwikkeld wordt, maar ook gebruikt wordt. Hiervoor spelen zoekmachines een belangrijke rol. Als uw website niet gevonden wordt, verliest u het van uw concurrentie. Wij geven uitgebreid advies zodra wij een website ontwikkeld hebben.

Website optimalisatie

Zodra wij een website opleveren wordt de website ook volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Daarnaast melden wij de website en de sitemap aan bij de Google Websmastertools en voegen wij uw website toe aan Google Analytics. Zo kunt u uw bezoek ook goed en overzichtelijk meten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) advies

Met een website technisch te optimaliseren voor zoekmachines is niet voldoende. Er moet content worden geschreven en let hierbij op dat er in de content de juiste benamingen uit worden geschreven waarop u gevonden wilt worden. Er moeten ook links aan worden gemaakt. Links die verwijzen naar andere pagina’s op uw website. Ook moeten de afbeeldingen van de juiste naamgeving worden voorzien en voorzien van een titel. Naast deze adviezen / richtlijnen zijn er nog meer tips en adviezen. Wij kunnen uw website analyseren en een advies rapport voor u opstellen. Ga naar de contactpagina, en vraag direct meer informatie op.