Webshop

De laatste tijd merken wij dat er steeds meer vraag is naar webshops. Donkpro heeft al meerdere projecten ondersteund bij het neerzetten van een webshop. Sinds dit jaar ontwikkelen wij ook webshops. Wij streven ernaar om webshop zo laagdrempelig mogelijk neer te zetten. Zodra de webshop een groot succes wordt, denk hierbij aan honderd transacties per dag, dan raden wij aan om een groter bedrijf in de arm te nemen, waarbij u de webshop laat ontwikkelen. Voor dit traject kunt u ons ook in dienst nemen om dit project tot een succesvol einde te brengen.

WordPress en WooCommerce

wij leveren niet alleen een webshop maar verzorgen eventueel ook uw gehele website, waardoor u maar op 1 plek wijzigingen door hoeft te voeren. Wij ontwikkelen de website en webshop in WordPress in combinatie met WooCommerce. WooCommerce is een hele krachtige webshop plugin die erg veel mogelijkheden biedt.

Een webshop op maat

Wij zorgen ervoor dat de webshop volledig aansluit op uw wensen en benodigdheden om uw producten te verkopen. Wij plannen eerst een geheel vrijblijvend gesprek met u in en vragen u naar uw wensen. Zodra wij uw wensen duidelijk hebben, kijken wij naar de mogelijkheden die er zijn en doen wij u een goed een zo aantrekkelijk mogelijk voorstel. Hieronder staan een aantal onderdelen die binnen een succesvolle webshop niet mogen ontbreken.

Gemakkelijke te beheren

Gezien het feit dat wij de webshop met het open-source programma WordPress ontwikkelen, biedt erg veel mogelijkheden. WordPress heeft zelf miljoenen gebruikers, omdat het beheren van de website en of webshop erg gemakkelijk en gebruikersvriendelijk is. U kunt onbeperkt aantal pagina’s, berichten, producten, gebruikers enz. aanmaken. Dit alles kunt u in een gebruiksvriendelijke interface doen met een Wysiwyg editor, wat wil zeggen dat u geen HTML kennis nodig heeft.

Automatische betalingen

Wij zorgen voor de koppelingen met betalingssystemen, om alles zo geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Daarnaast adviseren wij u hoe u ervoor kunt zorgen dat de conversie zo hoog mogelijk wordt en dat potentiële kopers, niet afdwalen en uiteindelijk geen transactie doen. Daarom adviseren wij onder andere om vooral een koppeling met iDeal te maken. Dit kan met behulp van diverse abonnementen, waardoor u per transactie een x bedrag (afhankelijk van de partij waarmee u samen werkt en het aantal transacties) betaald. Naast iDeal kunt er ook voor kiezen om PayPal, op rekening en of Mastercard betalingen aan te bieden.

Voorraad altijd up-to-date

Het is mogelijk om uw voorraad altijd up-to-date te houden. Voor de ene webshop is dit belangrijker dan de ander, denk bijvoorbeeld aan een schoenenwinkel, waarbij de voorraad essentieel is en iedere 5 minuten moet worden ge-update. Een schoenenwinkel heeft namelijk een relatief kleine voorraad. Ieder product (schoen) is er in diverse maten, per maat zijn er een beperkt aantal beschikbaar.

Om uw voorraad up-to-date te houden moet er worden gekeken naar met welk voorraadsysteem/kassasysteem u momenteel werkt en welke mogelijkheden dit systeem biedt. Zodra uw kassasysteem het mogelijk maakt om iedere 5 minuten een export te maken en dit bestand op een ftp server kan plaatsen, biedt dit erg veel mogelijkheden om het bestand iedere 5 minuten op te halen. Waardoor de voorraad op uw webshop zo goed als up-to-date is met de voorraad in uw winkel.

Geen fysieke winkel?

Mocht u geen winkel tot uw beschikking hebben, en alleen een webshop wilt gebruiken, dan kan WooCommerce uw kassasysteem zijn en hoeft u hier niet direct een nieuwe partij voor in de arm te nemen. Uw voorraad is in dit geval altijd realtime up-to-date.

 

Interesse in een webshop in WordPress met WooCommerce?

Mocht u interesse hebben, dan kunt u te allen tijden contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via de contactpagina, via mobiel: 06 – 24 82 88 96 of via ons emailadres: martin[at]donkpro.nl. Onze gesprekken zijn geheel vrijblijvend. wij kijken uit naar uw project en hopen dat wij hierin bij kunnen dragen en er gezamenlijk een succes van kunnen maken.