Donelli Schoenen

Donelli Schoenen

Donelli Schoenen

In 2013 ben ik door Donelli Schoenen benadert voor het ontwikkelen en ontwerpen van een nieuwe website. Donelli Schoenen heeft twee schoenenwinkels, gevestigd in Houten en Utrecht. Donelli Schoenen heeft een zeer uitgebreide collectie voor zowel dames, heren als kinderen. 

Website ontwerp

Nadat ik uitvoerig met Donelli Schoenen gesproken had ben ik met het ontwerp fase begonnen. Aan de hand van de gesprekken en de nieuwe ontwerpen van de winkels heb ik een ontwerp gemaakt. Ik heb het gevoel van de winkels proberen over te brengen op de website. Na twee verschillende voorstellen te hebben gemaakt, heeft Donelli Schoenen haar voerkeur aangegeven. Dit ontwerp heb ik uiteindelijk gebruikt voor het ontwikkelen van de website.

Donelli schoenen winkels Utrecht

Website ontwikkeld in WordPress

De Donelli Schoenen website is ontwikkeld in WordPress. Wordpress is een open source CMS en is zeer vriendelijke en biedt een klant erg veel mogelijkheden.Voor WordPress zijn erg veel plugins beschikbaar, waardoor het ontwikkelkosten relatief laag blijven.

Website geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop

Tegenwoordig heeft ongeveer 88% van de Nederlanders een tablet of smartphone. Daarom wordt het steeds belangrijker om een website niet alleen te optimaliseren voor een desktop computer maar moet een website ook goed gelezen worden op een tablet en smartphone.De Donelli Schoenen website is dan ook volledig geoptimaliseerd voor tablet, smartphone en desktop devices.

Bekijk de website van Donelli Schoenen