BlendZ

BlendZ

BlendZ

In 2013 ben ik door BlendZ benadert voor het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van een video van een nieuwe website. BlendZ is een dochter onderneming van Donelli Schoenen en BlendZ heeft twee schoenenwinkels, gevestigd in Houten (winkelcentrum Het Rond) en Maarssenbroek (winkelcentrum Bisonspoor). BlendZ richt zich meer op de hippere klanten. De winkels hebben dan ook een erg trendy uitstraling.

BlendZ Houten en Maarssenbroek

BLendZ heeft twee winkels, één winkel is in het winkelcentrum Het Rond in Houten en de tweede winkel is gevestigd in het winkelcentrum Bisonspoor te Maarssenbroek. Donkpro heeft diverse projecten in Houten succesvol afgerond. Zo is Poedercoatadvies.nl ook in Houten gevestigd.

Website ontwerp

Het ontwerp voor de website van BlendZ lag anders dan voor de meeste website die ik eerder ontworpen had. De impressie van de winkels ontving ik via 3D animatie ontwerpen. Daarnaast had de eigenaar een gevoel bij hoe hij de website graag zou zien. Het gebruik van grote afbeeldingen (vooral op de homepage), een donkere website en geen slider waren de wensen. Na het derde ontwerp was BlendZ helemaal tevreden over het ontwerp. Uiteindelijk heb ik toch een slider toe moeten voegen, vanwege de nieuwswaarde die BlendZ over wilt brengen, om zo bezoekers vaker terug te laten komen.

BlendZ schoenenwinkels Maarssen en Houten

Website ontwikkeld in WordPress

De BlendZ website is ontwikkeld in WordPress. Wordpress is een open source CMS en is zeer vriendelijke en biedt een klant erg veel mogelijkheden.Voor WordPress zijn erg veel plugins beschikbaar, waardoor het ontwikkelkosten relatief laag blijven. De website heb ik in januari 2014 opgeleverd en op 28 februari 2014 heeft BlendZ haar deuren officieel geopend.

Website geoptimaliseerd voor mobiel, tablet en desktop

Tegenwoordig heeft ongeveer 88% van de Nederlanders een tablet of smartphone. Daarom wordt het steeds belangrijker om een website niet alleen te optimaliseren voor een desktop computer maar moet een website ook goed gelezen worden op een tablet en smartphone. De BlendZ website is dan ook volledig geoptimaliseerd voor tablet, smartphone en desktop devices.

Bekijk de BlendZ schoenen website